UDSALGET ER BEGYNDT!

Kurv: 0

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.

#Bag4Life

 En økologisk pusletaske til din baby og dig – og en til en mor og hendes nyfødte i Nepal, et af verdens fattigste lande
Cam Cam Copenhagen er gået sammen med den dansk-nepalesiske nonprofit-organisation Chimalaya Charity, der arbejder for at bekæmpe fejlernæring og spædbarnsdød i Nepal, og Baby Space by Amazing Space, det danske økologiske babyplejemærke. Sammen har vi skabt en smuk pusletaske #Bag4Life, der indeholder økologiske kvalitetsprodukter, der hjælper mor og baby i den første tid. #Bag4Life er den perfekte startpakke eller gave til kommende og nyslåede forældre, idet den støtter ikke kun dem og deres elskede lille ny, men også mindre priviligerede familier i et af verdens fattigste lande.
For hver solgt taske doneres en nepalesisk Bag4Life til en mor i Nepal og et sundhedsplejerskebesøg, svarende til en værdi af 300 kr. Under det første hjemmebesøg modtager moren en Bag4Life – en lokalt fremstillet pusletaske med udstyr, der kan være livsvigtigt, bl.a. termometer, desinfektionsvæske, sæbe, skifteunderlag, stofbleer, tøj og legetøj. 
Indhold:
Pusletasken indeholder en Misty Green Pusletaske, en Påfuglerangle, to stofbleer samt fem økologiske produkter fra Baby Space by Amazing Space: baby shampoo, baby olie, baby salve, vådservietter, duftende bamse.
Vores pusletaske har en værdi af 1477 dkk, så du sparer 482 dkk i forhold til vejledende udsalgspris og derudover donerer vi 300 dkk på dine vegne.

Køb og støt