GENERELLE OPLYSNINGER

Cam Cam Copenhagen A/S
Skyttegade 7, Sal. 3
2200 København
Denmark

+45 88742301


info@camcamcopenhagen.com

CVR: 36392134 

 

 

Birthday Sale

Tilbuddet er gyldigt fra Søndag, den 17 Marts 2024 til Tirsdag, den 8. April 2024 kl. 23:59 på online-ordrer med levering inden for EU-lande udelukkende. Der kræves ikke et minimumskøb. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Tilbuddet omfatter ikke tidligere køb og er kun gældende, mens varerne er på lager. 

   

 1. AFGIVELSE AF ORDRE

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk via e-mail sende dig en ordrebekræftelse, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt.

Der er imidlertid først indgået en bindende juridisk købsaftale, når du har modtaget en bekræftelse på at din ordre er afsend fra os. Cam Cam Copenhagen har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt, fair-use klausul og lignende situationer.

Cam Cam Copenhagens hjemmeside henvender sig til forbrugere, og såfremt du, som erhvervsdrivende, ønsker at afgive en ordre beder vi dig kontakte os direkte pr. mail eller telefon.

 

 1. BETALING

Hos Cam Cam Copenhagen kan du betale med følgende betalingsmidler: Visa, VisaDankort, Visa Debit, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro og Mobilepay. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit   


 1. FORSENDELSE OG LEVERING

 

Forsendelse

Hjemmelevering.

Vi tilbyder forsendelse til EU-lande (ekskl. Malta, Cypern, De Kanariske Øer, Åland, Ceuta, Melilla, Helgoland, Madeira, Azores, Polen og Mount Athos).  Samt enkelte lande udenfor EU*. Nedenfor ses et overblik over vores fragt priser:

EU lande
Vi tilbyder gratis levering hvis ordrens værdi overstiger 699 kr. (Eksklusiv ordre med større møbler*)
Hvis ordreværdien er under 699 kr. tillægges der 35 kr. i fragt.

 

Ordre indeholdende større møbler tillægges 365 kr. i fragt

*Større møbler er klædeskabe, senge og pusleborde

 

Lande udenfor EU

*Storbritannien og Schweiz:
Vi tilbyder gratis levering hvis ordrens værdi overstiger 699 kr. 
Hvis ordreværdien er under 699 kr. tillægges der 220 kr. i fragt. Told og lokale skatter skal betales af kunden
 

*Storbritannien & Irland: den mindste ordreværdi er 1,200 DKK. Told og lokale skatter skal betales af kunden

*Forsendelsesomkostningerne for store møbler til Storbritannien og Irland har minimumsomkostninger på 1500 DKK, men den endelige forsendelsesomkostning afhænger af ordrens samlede vægt. Hvis din ordre overstiger vægtgrænsen, vil du blive kontaktet af kundeservice for at afslutte forsendelsesomkostningerne.

* Ordrer, der leveres til lande uden for EU, kan være underlagt importafgifter og afgifter, som opkræves inden levering. Kunden er alene ansvarlig for betaling af sådanne importafgifter og afgifter. Bemærk, at Cam Cam Copenhagen ikke har kontrol over disse gebyrer og ikke kan forudsige deres beløb.

*Vær opmærksom på, at møbler leveres til kantstenen.

 

Leveringstid

- EU lande: 4-6 hverdage

- Lande udenfor EU: 5-8 hverdage

- Der kan ved udsalg og i travle perioder forekomme længere leveringstid.

-Vi anbefaler at downloade post nord appen, gratis, så du har mulighed for at tracke og få notifikationer om din pakke.

Du er selv ansvarlig for at modtage eller afhente din pakke i henhold til de instruktioner du modtager i forbindelse med levering. Pakker, der ikke afhentes inden for den tid, der er angivet på leveringsanbefalingen, sendes retur til vores lager. vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr til dækning af eventuelle yderligere omkostninger, vi måtte lide i den forbindelse.

Hvis du har accepteret, at ordren må afleveres uden for din hoveddør, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, har vi intet ansvar for ordren, når leveringsfirmaet har efterladt ordren uden for din hoveddør. 

 

Transportskade

Når din ordre ankommer, er det vigtigt, at du tjekker emballagen, INDEN du skriver under på, at du har modtaget ordren. Hvis din pakke er beskadiget, skal du bede kureren om at notere leveringsbeviset, ellers kan fragtmanden afvise ethvert ansvar for transportskaden. Du skal straks underrette os om enhver skade, og senest inden for 24 timer.

Tag et billede af emballagen inden du pakker den ud for at have dokumentation i tilfælde af at varerne er beskadiget eller mangler.

 

 1. ANNULLERING

Cam Cam Copenhagen kan annullere en ordre, hvis ikke det er muligt at levere den bestilte vare. Du vil blive underrettet hvis en sådan situation skulle opstå, ligesom enhver betaling eller reservation foretaget på et betalingsmiddel vil blive returneret/annulleret.

Det er muligt for dig at annullere din ordre så længe din ordre ikke at sendt afsted fra vores lager endnu. Så ønsker du at annullere, bedes du kontakte os asap. Er din ordre allerede afsendt, er en anden mulighed at du nægter at modtage pakken, når den bliver leveret eller ikke afhenter den fra pakkeshoppen. Så vil den blive sendt retur til os, og vi vil kontakte dig, og refundere beløbet til dig. Pakkeshops opbevarer din pakke i 14 dage før den sendes retur til os.

 

 1. FORTRYDELSESRET
  Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

 

- Har modtaget din vare.
- Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
- Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til shop@camcamcopenhagen.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. Du finder vores returformular her.

Varen/varerne skal returneres ubrugte, uvaskede og i perfekt stand og i deres originale og ubeskadigede emballage. Sørg for, at den også er beskyttet i den polybag, den ankom i. Returneringer, der er beskadigede, snavsede eller returneret uden deres originale emballage og etiketter, accepteres muligvis ikke.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Vær opmærksom på, at vi ikke leverer en returlabel til lande uden for EU samt Irland. ved returnering af en vare fra et ikke-EU-land er kunden ansvarlig for toldbehandling og alle dokumenter forbundet hermed. Vær opmærksom på, hvis den rigtige dokumentation ikke forefindes, kan varerne ikke komme ind i EU, og derfor vil varerne ikke blive behandlet som retur.

Hvis du ønsker at returnere noget fra et ikke-EU-land, bedes du vedlægge en kopi af fakturaen, markere den vare du returnerer og tydeligt angive, at det er en retur. Forsendelser uden faktura eller returseddel bliver toldklareret igen og accepteres derfor ikke af os.

Du kan købe en returlabel hos os for 35 DKK. Vi trækker beløbet fra den tilbagebetaling, vi skal foretage, når vi modtager og behandler din returnering. Kontakt venligst vores kundeservice på info@camcamcopenhagen.com, hvis du ønsker at købe en returlabel. Det er kun muligt at købe en returlabel fra cam cam copenhagen, hvis ordren skal returneres fra et land inden for EU's fastland.

 

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger i forbindelse med købet. Vær opmærksom på, at forsendelsesgebyret for de returnerede varer skal dækkes for egen regning. 

 

Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

 

- Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

- Hvis du har valgt en anden leveringsform, der er dyre end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

 

 

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din returnering.

 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Såfremt du fortryder købet skal varen sendes til:

Att: Cam Cam Copenhagen

Kuehne + Nagel

 1. Poznańska 734

05-860 Święcice

Poland

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 1. FAIR USE-POLITIK

For at handle hos Cam Cam Copenhagen kræves det at:

• du ikke forsøger at udøve bedrageri eller i øvrigt handler med henblik på at bryde mod de gældende regler.
• du ikke fejlagtigt udgiver dig for at være forbruger for at handle hos os.
• du har en intention om at beholde de varer du bestiller. Det afholder dig ikke fra at kunne fortryde dit køb. Du har altid ret til den lovbestemte fortrydelsesret og Cam Cam Copenhagen åbent køb i henhold til vores vilkår og betingelser.

Disse punkter er vores “Fair Use Policy”. Adfærd, der kan betragtes som en overtrædelse af vores Fair use Policy, er for eksempel:

• snyd i forbindelse med returneringer, som for eksempel ombytning og forfalskning af etiketter og prismærker og usande påstande om manglende produkter,
• at udgive sig for at være forbruger for at handle hos os, men sidenhen markedsføre eller videresælge produkterne i eget foretagende.
• at købe produkter med henblik på at fotografere dem og sidenhen returnere produkterne i forhold til fortrydelsesret eller åbent køb som kun gælder for forbrugere,
• snyd med henblik på at opnå bonus points eller misbrug af rabatkoder, gaver og tilbud eller opmuntre/bidrage til falske ordrer for at modtage kompensation fra os,og
• meget anormal køb og retur adfærd som viser at kunden ikke har haft intentioner om at beholde de bestilte produkter.

Cam Cam Copenhagen har ret til at afvise en ordre og er ikke forpligtet til at indgå en salgsaftale på hjemmesiden. Cam Cam Copenhagen sælger kun til forbrugere, og bindende køb indgås kun, når du modtager en endelig ordrebekræftelse og kvittering fra os.
På baggrund af at nogle af vores kunder har udvist en meget anormal købsadfærd har Cam Cam Copenhagen indført denne Fair Use Policy. Det betyder, at vi afviser ordrer, der er afgivet af kunder, hvor vi har rimelig grund til mistanke om, at kunden overtræder vores Fair Use Policy på grund af forsøg på snyd i forbindelse med køb eller returnering, at kunden fejlagtigt foregiver at være forbruger for at drage fordel af lovbestemte rettigheder, der kun gælder for forbrugere eller på anden måde, at kunden ikke har til hensigt at beholde de produkter, der er bestilt.

Den endelige vurdering af, om ordren skal accepteres eller afvises, bliver altid afgjort af vores personale. Hvis din ordre afvises, får du besked via en e-mail sendt til den e-mail-adresse, du har angivet, når du bestiller. Når vi har meddelt, at vi har nægtet dig at handle hos os, gælder beslutningen for dig uanset profil eller e-mail-adresse. Det er ikke tilladt at forsøge at omgå denne beslutning på nogen måde for eksempel ved at handle i en andens navn.

Derudover gælder det at tilbud og nedsatte varer ikke kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. .


Vi i Cam Cam Copenhagen, med CVR: 36392134 , er ansvarlige for personoplysninger til behandling af dine personoplysninger, der finder sted som et resultat af vores Fair use policy. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige data, og hvilke rettigheder du har, i vores persondatapolitik. Vi bestræber os på at foretage en så retfærdig og præcis vurdering som muligt, hvis vi har rimelig grund til mistanke om, at du er i strid med vores Fair Use Policy. Du har altid ret til at anmode om, at vi genovervejer vores vurdering ved at kontakte os på shop@camcamcopenhagen.com eller telefon +45 88742301.

Bemærk, at vores Fair Use Policy aldrig forhindrer dig i at udøve den lovbestemte fortrydelsesret i 14 dage, hvis du har foretaget et bindende køb hos os. Imidlertid kan vores Fair Use Policy i specifikke tilfælde, forhindre dig i at indgå en aftale med os.

 

Vilkår og Betingelser for Gratis Gaver

Ved at acceptere en gratis gave med dit køb fra Cam Cam Copenhagen, accepterer du følgende vilkår og betingelser:

 1. Integral Enhed: Den gratis gave leveres som en del af et tilbud og betragtes som en integreret del af hovedproduktkøbet. Den er ikke beregnet til at være en separat genstand.
 2. Returkrav: Hvis du vælger at returnere hovedproduktet af enhver årsag, skal du returnere den medfølgende gratis gave i dens originale stand og emballage.
 3. Betingelser for Gratis Gave: Den gratis gave skal returneres ubrugt, uåbnet og i dens originale emballage for at være berettiget til returnering. Eventuelle tegn på brug eller skade på den gratis gave kan resultere i en fratrækning fra din refusion.
 4. Beregning af Refusion: Refunderingen, hvis relevant, vil blive bestemt ud fra købsprisen på hovedproduktet minus eventuelle fradrag for den gratis gave.
 5. Promotionsperioder: Gratis gaver er underlagt tilgængelighed og kan tilbydes i specifikke promotionsperioder. Cam Cam Copenhagen forbeholder sig retten til at ændre eller afslutte enhver kampagne, herunder tilbuddet om gratis gaver, efter eget skøn.

 

 1. REKLAMATIONSRET

Ordre lagt på vores webshop camcamcopenhagen.dk 
Du er velkommen til at sende os din reklamation. Vi håndterer sagen inden for et par hverdage. 

SEND REKLAMATION 

Skulle du have modtaget en forkert ordre eller et forkert produkt, bedes du kontakte vores kundeservice på claim@camcamcopenhagen.com. Du bedes vedlægge dit ordrenummer. 

Produkt købt i en butik 
Vi beder dig venligst om at kontakte forhandleren. 

Produkt modtaget som gave 
Hvis gaven er købt i vores webshop, bedes du via et ordre nummer, indsende din reklamation her
Hvis gaven er købt hos en af vores forhandlere, beder vi dig venligst kontakte forhandleren direkte. 

 

 

 1. KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte claim@camcamcopenhagen.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. 

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr    

 

 

 


 1. PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Oplysning om hvad du har købt

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

 

Vi benytter udelukkende tredjeparts systemer fra Google for at analysere hvordan besøgende på vores webshop agerer. Cam Cam Copenhagen samarbejder desuden med med Mailchimp, Shopify and Business Central. Disse systemer bruger kun persondata på vegne af os, og må ikke videregive information. 

 

Personoplysningerne registreres hos Cam Cam Copenhagen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige på camcamcopenhagen.dk er Cam Cam Copenhagen.    

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan eksempelvis være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop@camcamcopenhagen.com.

 

 1. STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR

 

Til: Cam Cam Copenhagen, www.camcamcopenhagen.dk

Adresse: Skyttegade 7, 3. sal

Postnr. og by: 2200 København N

E-mail: shop@camcamcopenhagen.com

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

__________________________________________________________________________________

 

 

Bestilt den: __________________________________     

 

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: 

__________________________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: 

__________________________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: ___________

(udfyldes kun såfremt formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.01.2024