BÆREDYGTIGHED

Cam Cam Copenhagen er grundlagt ud fra en vision om at skabe tidløse og harmoniske produkter til familielivets særlige øjeblikke.
Vores certifikater og tidløse designæstetik danner grundlag for vores dedikation til at tage ansvar for fremtiden, vores børn og planeten. Ved at tilbyde produkter, som er skabt til at holde i mange år gennem deres høje kvalitet, tidløse stil og gennemtænkte funktionalitet, er det vores ønske, at vores designs lange levetid vil være med til at styrke udbredelsen af bevidst forbrug og livsstil. Vi mener, at tillid og gennemsigtighed er nøgleord, når det gælder bæredygtighed. For at du kan føle dig sikker på de valg, du tager for din familie, er vi certificeret inden for følgende globalt førende standarder: GOTS, FSC og OCS. Du kan læse mere om vores certificeringer og dedikation til at bidrage til en bæredygtige udvikling nedenfor.

 


GOTS

Certificeret 100% økologisk bomuld

Økologisk bomuld er kernen af Cam Cam Copenhagen. Da det er helt essentielt for vores ønske om at skabe de blødeste af de blødeste tekstiler, som er behagelige og sikre for dit barn, har økologisk bomuld været vores primære materiale siden begyndelsen.For at kunne tilbyde dig gennemsigtighed og tillid til de valg, du tager for din families og miljøets skyld, har vi valgt at blive GOTS-certificeret. GOTS er globalt anerkendt som den førende standard for økologisk tekstilproduktion, der bl.a. garanterer, at arbejdsforholdene er sikre, humane og fri for skadelige kemikalier. GOTS-certifikatet garanterer, at et produkt er fuldstændig økologisk fra råmateriale til færdigt produkt. Fordelene ved økologisk bomuld vs. konventionelt dyrket bomuld er utallige, både for din familie og miljøet. Du kan finde GOTS-databasen samt vores licens her

FSC

Ansvarligt skovbrug

Cam Cam Copenhagen er FSC®-certificeret. FSC hjælper med at beskytte og bevare verdens skove for kommende generationer. Vores produkter er fremstillet af træ fra certificeret ansvarligt skovbrug, hvor der ikke høstes flere træer, end skoven kan reproducere, og hvor dyre- og plantelivet beskyttes, samt fra andre kontrollerede kilder. FSC sikrer også socialt ansvarlige arbejdsforhold. Se efter vores FSC-certificerede produkter: møbler og legetøj i træ, samt produkter i papir og pap. Vælg FSC hvis du vil være med til at sikre, at verdens skove bevares for kommende generationer. FSC-databasen og vores licens kan findes her

OCS

Certificeret 100% økologisk bomuld

Cam Cam Copenhagen er OCS-certificeret. OCS er din garanti for at produktet er fremstillet af økologisk bomuld. OCS-certifikatet anvendes til produkter, som indeholder en blanding af forskellige materialer, f.eks. tekstilprodukter med en klokke, en spilledåse, genanvendt polyester eller metaldele. Vores OCS-certificerede produkter fremstilles på samme produktionsfaciliteter som vores GOTS-certificerede produkter, og de lever op til samme socialt ansvarlige kriterier.

LANG LEVETID

Design der holder

Børn vokser hurtigt, og det samme gør deres behov. Hos Cam Cam Copenhagen gør vi vores ypperste for at imødekomme dette faktum og bekæmpe brug-og-smid-væk-kulturen ved at tildele multifunktionalitet en central rolle i vores designfilosofi. Vi gør en helhjertet indsats for at kunne tilbyde langtidsholdbare produkter, der følger barnets udvikling ved at kunne skifte funktion i takt med barnets skiftende behov. Hermed ønsker vi at opfordre familier til at tage bevidste valg ved at gå efter produkter, som kan holde i mange år og give gavn og glæde på tværs af generationer gennem deres tidløse design, innovative funktionalitet og kvalitetsmaterialer.