Om Cam Cam Copenhagen


Tidløst design, der forener det klassiske og det moderne

Cam Cam Copenhagen’s produkter er designet til at skabe trygge og harmoniske hjem for kære små som en blid kontrast til den travle hverdag, der ofte er fuld af distraktioner.

Med et komplet børneinteriørunivers, som indeholder alt fra små hverdagsnødvendigheder til smukke møbler, der kan holde hele livet, er Cam Cam Copenhagen førstevalget for bevidste forældre.

Tilbage i 2012 stiftede arkitektparret, Sara og Robert, Cam Cam Copenhagen. Deres passion for design og fælles arkitektbaggrund nærede ønsket om at tilbyde ansvarlige produkter, der kombinerer enestående kvalitet, tidløst design og et stærkt engagement i bæredygtighed.

De ønskede at skabe designs, der kunne videregives gennem generationer som værdsatte arvestykker.

Cam Cam designer elegant og harmonisk interiør til familiehjemmet. Med udgangspunkt i en tidløs æstetik og en indgående forståelse af børnefamiliers travle hverdag, er Cam Cam’s produkter designet til at skabe trygge, beroligende og kreative rum, hvor børn kan lege, lære og vokse.

Fra stofbleer og sengetøj til pusleborde og klædeskabe er Cam Cam Copenhagen’s produkter skabt med omhyggelig opmærksomhed på detaljer, smukke farver, håndtegnede print og en harmonisk forening af funktionalitet og æstetik.