GRATIS HJEMMELEVERING OVER 699 KR.

GRATIS HJEMMELEVERING OVER 699 KR.

Kurv: 0

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.

Handelsbetingelser og persondatapolitik

GENERELLE OPLYSNINGER

Cam Cam Copenhagen A/S
Skyttegade 7, Sal. 3
2200 København
Denmark

+45 25593100
info@camcamcopenhagen.com

CVR: 36392134

 

1. AFGIVELSE AF ORDRE

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk via e-mail sende dig en ordrebekræftelse, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt.

 

2. BETALING

Hos Cam Cam Copenhagen kan du betale med følgende betalingsmidler: Visa, VisaDankort, Visa Debit, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro og Mobilepay. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit   


3. FORSENDELSE OG LEVERING

 

Forsendelse

Vi tilbyder forsendelse til alle lande i EU samt enkelte lande udenfor EU*. Vi sender med DPD/Post Nord og TNT/FedEx. Nedenfor ses et overblik over vores fragt priser:

EU lande
Vi tilbyder gratis levering hvis ordrens værdi overstiger 699 kr. 
Hvis ordreværdien er under 699 kr. tillægges der 59 kr. i fragt.

Lande udenfor EU
Vi tilbyder gratis levering hvis ordrens værdi overstiger 699 kr. 
Hvis ordreværdien er under 699 kr. tillægges der 220 kr. i fragt.
 

*De lande udenfor EU som vi sender til er Storbritannien, Schweiz, Bosnien og Hercegovina, Norge, Serbien og Lichtenstein.

 

Leveringstid

- EU lande: 2-4 hverdage

- Lande udenfor EU: 3-6 hverdage

 

4. ANNULLERING

Det er muligt for dig at annullere din ordre så længe din ordre ikke at sendt afsted fra vores lager endnu. Så ønsker du at annullere, bedes du kontakte os asap. Er din ordre allerede afsendt, er en anden mulighed at du nægter at modtage pakken, når den bliver leveret eller ikke afhenter den fra pakkeshoppen. Så vil den blive sendt retur til os, og vi vil kontakte dig, og refundere beløbet til dig. Pakkeshops opbevarer din pakke i 14 dage før den sendes retur til os.

 

5. FORTRYDELSESRET
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

 

- Har modtaget din vare.
- Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
- Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til shop@camcamcopenhagen.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du finder vores returformular her.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

 

- Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

- Hvis du har valgt en anden leveringsform, der er dyre end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

 

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Såfremt du fortryder købet skal varen sendes til:

DSV SOLUTIONS
Transportweg 7
7041 KK‘s-Heerenberg
The Netherlands

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

6. REKLAMATIONSRET

Hos Cam Cam Copenhagen bestræber vi os på at sikre at alle produkter er af høj kvalitet og i god stand. Skulle der være noget galt med et produkt du har modtaget fra os, eller hvis det du har modtaget ikke stemmer overens med din ordre, bedes du kontakte os med det samme på claim@camcamcopenhagen.com. 

Hvis der er tale om en reklamation, beder vi dig sende os et billede af fejlen, så vurderer vi fejlen. Ifølge købeloven har du 24 måneders garanti, og du kan enten få erstattet produktet med et nyt eller få betalingen krediteret. Fragtomkostninger forbundet med reklamationer afholdes af os. 

 

7. KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte shop@camcamcopenhagen.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  


8. PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Oplysning om hvad du har købt

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

 

Vi benytter udelukkende tredjeparts systemer fra Google for at analysere hvordan besøgende på vores webshop agerer. Cam Cam Copenhagen samarbejder desuden med med Mailchimp, Shopify and Business Central. Disse systemer bruger kun persondata på vegne af os, og må ikke videregive information. 

 

Personoplysningerne registreres hos Cam Cam Copenhagen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige på camcamcopenhagen.dk er Cam Cam Copenhagen.    

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan eksempelvis være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop@camcamcopenhagen.com.

 

9. STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR

 

Til: Cam Cam Copenhagen, www.camcamcopenhagen.dk

Adresse: Skyttegade 7, 3. sal

Postnr. og by: 2200 København N

E-mail: shop@camcamcopenhagen.com

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

__________________________________________________________________________________

 

 

Bestilt den: __________________________________     

 

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: 

 

__________________________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: 

 

__________________________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: ___________

(udfyldes kun såfremt formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.6.2020