Bag4Life

Pusletasken til mor og barn herhjemme - og i et af verdens fattigste lande

 

Cam Cam Copenhagen har indgået et spændende samarbejde med den dansk-nepalesiske organisation Chimalaya Charity og Baby Space By Amazing Space. Det er blevet til en pusletaske fyldt med økologiske kvalitetsprodukter, som hjælper mor og barn i den første tid. Samtidig rummer tasken en håndsrækning til en nybagt mor og hendes nyfødte i Nepal. 

Bag4Life pusletasken er den perfekte startpakke til de nybagte forældre, da man ikke blot giver en gave til sin egen baby, men også en nyfødt i et af verdens fattigste lande.

 

Chimalaya_Bag4Life_01

Chimalaya_Bag4life_02

Chimalaya_Bag4Life_03

 

Bag4Life er et koncept, som Chimalaya Charity har udviklet for at forbedre forholdene for nyfødte i Nepal. Landet har en af verdens højeste spædbørnsdødeligheder bl.a. pga. fejlernæring og dårlig hygiejne. Chimalaya Charity har uddannet sundhedsplejesker, der tager på hjemmebesøg hos mor og barn straks efter fødslen. Her får moren hjælp til at etablere amningen og viden om sundhed, ernæring og hygiejne. Ved det første hjemmebesøg får moren desuden en Bag4Life pusletaske med udstyr.

 

 

"Bag4Life har vist sig at være et utrolig godt redskab i vores kamp for at give børnene i Nepal den bedst mulige start på livet. Den første tid i et barns liv er altafgørende, og derfor er vi utroligt taknemmelige over, at Cam Cam Copenhagen og Amazing Space vil samarbejde med os om at indsamle penge og øge kendskabet til Bag4Life.”

 

Pia Torp, grundlægger af Chimalaya Charity

 

Chimalaya_Bag4Life_04

Med Bag4Life kan mødre støtte hinanden – på tværs af landegrænser, kulturforskelle og økonomiske skel

 

For hver solgt pusletaske i Danmark doneres en Bag4Life i Nepal inklusiv et hjemmebesøg af en sundhedsplejerske. 

Ved det første hjemmebesøg får moren desuden en Bag4Life – en lokalt fremstillet pusletaske med udstyr, der kan være livsvigtigt, bl.a. termometer, desinfektionsvæske, sæbe, skifteunderlag, stofbleer, tøj og legetøj. Tasken rummer lokalt fremstillet babytøj, bleer, bæretørklæde og produkter som sæbe, desinfektionsmiddel og termometer. På den måde støttes det lokale samfund samtidig med at mor og barn får hjælp til den første tid straks efter fødslen. 

 

Tasken, der bliver givet, rummer lokalt fremstillet babytøj, bleer, bæretørklæde og produkter som sæbe, desinfektionsmiddel og termometer. På den måde støttes det lokale samfund samtidig med at mor og barn får hjælp til den første tid straks efter fødslen. Konceptet Bag4Life indeholder desuden hjemmebesøg af en sundhedsplejesker fra Chimalaya Charity, der hjælper med at etablere amningen og underviser moren i sundhed, ernæring og hygiejne.

 

ChimalayaCharity_Bag4Life_05

 

Psykoterapeut Pia Torp skabte Chimalaya i 2010 på baggrund af en række besøg i landet, hvor især kvindernes vilkår gjorde et stort indtryk. Alt for ofte må kvinderne alene kæmpe for deres børns overlevelse. Nepal har en af verdens højeste spædbørnsdødeligheder, og mange børn er fejl- eller underernærede. En tidlig indsats i barnets liv er afgørende, hvis psykiske og fysiske skader skal forhindres.

 

Læs mere om Chimalaya Charitys arbejde på www.chimlayacharity.com  
Se videon om det vigtige arbejde her >>

 

 

"Det betyder meget for os at være med til at gøre en forskel for nogle af verdens mest udsatte mødre og børn. Det danner en meningsfuld ring, at velstillede mødre i Danmark med købet af vores pusletaske kan støtte mindre privilegerede mødre i Nepal med en livsnødvendig pusletaske."


Sara Giese Camre, Grundlægger af Cam Cam Copenhagen

 

 

ChimalayaCharity_Bag4Life_06

 

Når du køber en #Bag4Life taske, får du:

En pusletaske i farven Misty Green, en påfugle rangle, 2 stofbleer i Grey Wave og Mint samt 5 plejeprodukter til din baby fra Baby Space by Amazing Space: Baby Shampoo, Baby Olie, Salve, vådservietter og en bamse med duft.

 

Køb en #Bag4Life pakke her >>